Over de woonvorm

Voor uw welzijn realiseren wij een ruim opgezet woonproject om comfortabel te wonen en relaxed te leven. Het betreft een project van nieuw gebouwde koopwoningen om permanent te bewonen en/of te verhuren voor uw persoonlijk rendement. Uniek binnen het woonproject is het Helping & Sharing concept!

Het project is gepositioneerd binnen een prachtige natuurlijke omgeving in het noorden van Portugal. De onder unieke architectuur gebouwde woningen zijn bijzonder goed geïsoleerd en voorzien van eigentijds modern wooncomfort.
Rondom de huizen is veel ruimte, natuurlijke sfeer en privacy gecreëerd. Op elk terrein plaatsen wij voor uw comfort een sfeervol gemeenschappelijk zwembad. Het terrein is sprookjesachtig aangekleed.  Vanuit het terrein wandelt en fietst u zo in de prachtige eindeloze natuur.

Uw wooncomfort is binnen het woonvorm project van A tot Z geregeld. Terreinonderhoud inclusief het onderhoud van het gemeenschappelijke zwembad regelen wij voor u. U heeft geen tuin om te onderhouden, wel het gemak! Zorg is hier betaalbaar en goed geregeld. Portugal is het meest veilige land om te wonen en het woord discriminatie kennen ze hier niet. Klik hier en zie uw voordelen om binnen het woonproject te wonen.vitaal ouder

Ook geïnteresseerd in een woning? Neem dan nu vrijblijvend contact op! Vraag informatie aan