Jack Bastiaansen is een gedreven internationale ondernemer die onderneemt met passie vanuit zijn hart. Voor een Duitse productiemaatschappij was Jack jarenlang gedreven als Directeur Benelux. Hij heeft in die tijd met zijn team toen niet alleen de omzet en winst vergroot maar tevens ook de passie in mensen ontwikkeld. Na deze tijd heeft Jack Bastiaansen zaken gedaan in het Noorden van Portugal en werd verliefd op de streek. Gaande weg ontstond het idee om een woonvorm te ontwikkelen waarbij mensen betaalbaar voor permanent verblijf een comfortabel huis met gemeenschappelijk zwembad kopen. De nadruk ligt hierbij op, geen zorgen over terrein/tuinonderhoud, geen verplichtingen maar wel de mogelijkheid tot bijzondere gemeenschappelijke activiteiten. Uniek binnen het woonproject is het Helping & Sharing concept!

Klik hier voor een beknopt overzicht van de voordelen.