Het betreft een project van nieuw gebouwde koopwoningen voor permanente bewoning of semi permanente bewoning. De bewoners wonen en leven zelfstandig waarbij er, alleen indien gewenst, ruimte is om samen initiatieven te ontplooien. Het sprookjesachtige terrein en het unieke trapezium-zwembad met waterval worden voor u vakkundig onderhouden. Uniek binnen het woonproject is het Helping & Sharing concept! De zorg is in Portugal goed en voordelig geregeld. Voor de taal is er assistentie beschikbaar. Ieder zijn/haar privacy is altijd gewaarborgd.  Qua landschap positioneren wij het project in een natuurlijke sprookjesachtige groene omgeving. Het noorden van Portugal kenmerkt zich door de vriendelijke bevolking, een bijzonder aangenaam klimaat, prachtige natuur en hele gezonde lucht.

Klik hier voor een beknopt overzicht van de voordelen.