Wilt u ook zonder zorgen wonen en leven, lees dan verder.  De woningen van www.woonvormportugal.nl zijn bijzonder goed geïsoleerd en voorzien van Eigentijds modern wooncomfort. De woningen zijn beschikbaar om betaalbehaar voor permanent verblijf te huren. Uniek binnen het woonproject is het Helping & Sharing concept! Qua landschap positioneren wij het project in een natuurlijke groene omgeving in combinatie met een bijzonder gezamenlijk trapezium-zwembad dat vakkundig beheerd wordt.  Alvast een voorproefje over de streek Viera do Minho in deze video:

                                                                             

Wonen en leven in Nederland is in de nabije toekomst voor veel mensen onbetaalbaar. In Portugal kunt u zonder zorgen en met weinig kosten wonen en leven. De zorg is  goed en betaalbaar geregeld. Het project wordt gesitueerd en veilig beheerd op een natuurrijk terrein met een goed aan te rijden afstand (1 uur rijden) vanaf vliegveld Porto in Portugal. Porto is goedkoop aan te vliegen. Klik hier voor een beknopt overzicht van de voordelen.